Avís legal

TITULARITAT D'AQUEST WEB

Horta ecològica Pla de Munt és la titular d'aquest web i, per tant, responsable legal dels seus continguts i dades dels seus usuaris.

Horta ecològica Pla de Munt té la seva seu a Palafolls (08389), camí Pla de la Ginesta, Masia Can Pla de Munt. El número de telèfon és el 93 765 71 51 i el correu electrònic de contacte és info@hortaplademunt.cat
El seu nom fiscal és Horticultura Pla de Munt, S.C.P. amb Número de Identificació Fiscal (NIF) J62942792.

CONDICIONS DE VENDA EN LÍNIA

Horta ecològica Pla de Munt us ofereix un sistema de venda en línia. El sistema permet la compra dels nostres productes i altres concrets amb entrega a domicili. Un cop fet aquest procés es pot escollir la forma de pagament: al comptat (excepte clients amb entrega a domicili a través de l’agència de transports Tourline Express), transferència o targeta de crèdit (són vàlides tots els tipus de targetes de qualsevol entitat bancària: Visa, Mastercard i Maestro). Si s’escull targeta de crèdit, després d'acceptar la compra es farà la validació de la targeta i el càrrec. El procés és absolutament confidencial, a través d'una passarel·la de pagament en línia i únicament l'entitat financera disposarà de la informació de la targeta.

Els usuaris registrats disposen d'un espai personal on queden guardades totes les seves compres.

No s'admeten reclamacions 24h després d’haver rebut la comanda.

Horta ecològica Pla de Munt no garanteix cap responsabilitat que pogués derivar-se dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament (link), directa o indirectament, a través del web d'Horta ecològica Pla de Munt.

LA GESTIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades personals que faciliteu per fer el vostre registre, tindran un tractament informatitzat i quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer del qual és responsable Horta ecològica Pla de Munt, amb la finalitat de fer-vos arribar informació de les activitats culturals que programa i informació d'activitats que puguin ser del vostre interès. En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel•lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei i a altres normes que la desenvolupen, sense efectes retroactius, escrivint a la nostra adreça info@hortaplademunt.cat