Arròs cremós amb "llet" de pastanagues (4/6 racions)


200 g d'arròs rodó semi integral
1 litre de beguda d'arròs
La pell d'una taronja
250 g de pastanagues
1 branca de canyella
1 cullerada de xarop de atzavara

Rentem l'arròs, l'escorrem bé i el posem a assecar en sec en una paella. Escalfem 300 ml de la beguda d'arròs i quan bulli, hi afegim l'arròs, la pell de taronja i la canyella. Tapem, baixem la flama al mínim i deixem coure fins que l'arròs hagi consumit el líquid. Retirem i deixem refredar a temperatura ambient. Després ho portem a la nevera

Mentrestant rentem les pastanagues i les tallem a trossets. Les posem en un cassó i ho cobrim amb poca aigua. Portem al punt de bull, tapem i seguim la cocció fins que estiguin tendres. Retirem i triturem amb la resta de beguda vegetal i el xarop de atzavara. Deixem refredar a temperatura ambient. Després ho portem a la nevera.

*Just al moment de servir barregem tots dos preparats i servim.

Tags: