Pa de pessic de pastanaga (4/6 racions)


2 tasses de farina d'arròs
1 cullerada de llevat en pols
1 mica de sal marina
1 tassa d'aigua
1 tassa de dàtils sense os
2 cullerades de crema d'ametlles
La pell ratllada d'una taronja
1 beina de vainilla
1 tassa de pastanaga ratllada
½ tassa de nous picades

Escalfar el forn a 180 º C.

D'una banda barregem la farina d'arròs amb el llevat i la sal marina.
De l'altra, bullim l'aigua i la aboquem sobre els dàtils. Deixem-ho entebeir i triturem. Barregem amb la crema d'ametlla, la ratlladura de la taronja, la polpa de vainilla i la pastanaga ratllada.

Barregem els ingredients secs amb els humits i afegim les nous picades, aboquem en un motlle prèviament greixat i enfarinat.
Portem al forn aproximadament durant 40-45 minuts.
*Retirem i deixem refredar abans de tallar.

Tags: