Pasta a la Norma (4/6 racions)


2 albergínies
1 pebrot vermell
oli d'oliva verge extra
5 grans d'all picat
600 g de tomàquets nets de pell i llavors
10 fulles d'alfàbrega fresca
50 g de pasta d'olives negres
sal i pebre negre
100 g de formatge fresc de cabra o una altra varietat
500 g de pasta a elecció

Tallar les albergínies a tires més aviat fines. Fer el mateix amb el pebrot.
Escalfar en una paella un bon raig d'oli i sofregir l'all amb una culleradeta de sal; retirar els alls i afegir les albergínies i els pebrots.
Saltejar fins que tinguin color daurat. Afegir els tomàquets tallats i salteu 2-3 minuts més.
Coure la pasta fins que estigui "al dente" i barrejar amb les verdures. Incorporar les fulles d'alfàbrega trencades i el formatge desfet.
En un bol barrejar la pasta d'olives amb una mica de sal marina, pebre i 3 cullerades d'oli d'oliva. Abocar sobre la pasta, barrejar bé i servir.

Tags: