TALLER DE PA... conservar, consumir i gaudir!


El pa s'utilitza com a base de l'alimentació des de fa més d'11.000 anys, parlem del pa de debò!

En aquest taller aprendrem i tastarem:

  • Com identificar un bon pa, les farines i els llevats. Propietats nutricionals i organolèptiques.

  • Com s’elabora, particularitats de la producció artesanal tradicional

  • Com conservar-lo: el pa amb llevat mare es un aliment viu, amb una correcte conversació el podem gaudir tota la setmana a casa.

  • Tastarem varietats de pans i entrepans, opcions saludables per totes les edats. 

DATA: Dissabte 26 de setembre de 2015
HORARI: d'11:30h a 12:30h
ON: Horta ecologica Pla de Munt com arribar
IMPARTEIX: Nani Moré, productora de l'Apartat 108 de Mataró 
PREU: Gratuït (amb prèvia inscripció, 20 places) clica aquí per reservar la teva plaça!

              EM ARRIBAT AL NÚMERO MÀXIM D'INSCRIPCIONS... JA NO QUEDEN MÉS PLACES!!