Tapetes de nap amb pèsols amb pesto (4 racions)


2 naps rodons
1 gra d'all
2 cullerades de menta fresca picada
1 cullerada de julivert picat
1 cullerada de pinyons
sal marina
5 cullerades d'oli d'oliva
2 cullerades de suc de llimona
150 g de pèsols frescos

Treiem les tiges als naps i els tallem a rodanxes fines. Els posem en un bol amb aigua gelada.
Mentrestant pelem l'all i el piquem en un morter amb una mica de sal. Afegim al morter els pinyons i seguim molent.
Barregem amb les herbes picades, l'oli d'oliva i el suc de llimona.
Escaldem els pèsols en aigua bullint durant 2 minuts. Retirem i trenquem una mica els grans amb una forquilla. Barregem amb el pesto.
Escorrem les rodanxes de nap de l'aigua, els assequem.
Col · loquem sobre cada rodanxa de nap una mica de la barreja de pèsols i servim.

Tags: