13 i 20 juliol 2013... Vespres de gresca a la fresca!


Buscant la manera de sobreviure... l'horta i la cultura s'agrupen!
Aquest estiu, vespres de gresca a la fresca!!!

CLARET CLOWN
GRESCA A LA FRESCA

Gaudeix d'un vespre a la fresca amb Claret Clown!

PARAULA D'HUMOR
"Desconfieu dels que mai riuen, no són persones serioses" Juli Cèsar

Preu: 7€ (només paguen els adults)
Hi haurà servei de tapes, patates, sucs, cerveses...

Dies: 13 i 20 de juliol de 2013 

Horari: a partir de les 20h (a les 21h actuació)

Lloc: Horta ecològica Pla de Munt

Camí Pla de la Ginesta, Can Pla de Munt

08389 Palafolls (BCN)... a 500m del camp de futbol

Claret Papiol és pallasso, actor i pedagog. Premi FAD-Sebastià Gasch i  Premi SABATOT ALEGRE. És cofundador amb Tortell Poltrona, de GERMANS POLTRONA i del primer CIRC CRIC. Des de 1988, dirigeix la seva pròpia companyia i ha portat els seus espectacles a més de vuitanta festivals d'Europa i Àfrica. També ha intervingut en obres de teatre amb destacats directors, i a la televisió, en programes com CAPITÀ ENCIAM. És professor de clown i de teatre.

Horta ecològica Pla de Munt neix de la necessitat d’una família de pagesos que vol viure de l’agricultura d’una manera digna, saludable i respectuosa... www.hortaplademunt.cat

Un país sense cultura és un país mort. “Per la salut de la cultura” és una acció de protesta realitzada originàriament al Teatre de Bescanó el mes de novembre de 2012 i que el Festival Còmic de Figueres repeteix el dia 19 d'abril de 2013 en la seva gala inaugural... nosaltres ens hi afegim!

De forma excepcional l'assistència no es farà a través de la compra d'una entrada (gravada amb un 21% d'IVA) sinó d'una pastanaga (gravada amb un 4%), l'entrada vindrà de regal amb la pastanaga. L'objectiu és que públic, artistes i organitzadors mostrin el seu rebuig a un IVA que està frenant inútilment el consum cultural.