BENVINGUTS A PAGÈS edició 2018

Com funciona:
Aquest any, tant dissabte com diumenge, farem dues rondes de visites guiades; La primera començarà a les 10:30h i la segona a les 12:00h.

Durant la visita us mostrarem, encantats, els nostres cultius i us explicarem com i perquè fem agricultura ecològica, quins són els nostres objectius i anirem responent a totes les preguntes vagin sorgint.

Cal inscripció?:
Tot i que no és obligatòria, per tal de poder organitzar-nos el millor possible, us demanem que ens digueu dia, ronda de les 10:30h o de les 12:00h i quantes persones i/o nens teniu previst venir a fer la visita:) info@hortaplademunt.cat

*A partir de les 15:00h, tant de dissabte com de diumenge, l'agrobotiga i l'espai cuina romandrà tancat... Només oferirem visita guiada a grups amb inscripció prèvia.

Com a novetat, tenim un nou espai d'aprenentatge, divulgació i cuina @hortaplademunt by @adriana_ortemberg on en finalitzar la visita us oferirem una petita degustació i, per descomptat, l'agrobotiga estarà oberta durant tot l'esdeveniment per als que vulgueu aprofitar i comprar a pagès directament wink!

Què més?:
 - Porteu roba, sabates còmodes i protecció solar!
 - Si veniu amb nens, penseu a portar roba de recanvi per si de cas.
 - Si voleu portar la vostra mascota, ho podeu fer, però, caldrà portar corretja i controlar que no trepitgi els camps sembrats.

Us esperem!!!
@hortaplademunt @benvingutsapages