Entregues especials per propers festius (26 desembre i 6 gener)


DILLUNS DIA 26 DE DESEMBRE I DIVENDRES 6 DE GENER SÓN FESTIUS I, COM SEMPRE, AIXÒ COMPORTARÀ CANVIS PUNTUALS D'ENTREGA: 

Tenim establert una sèrie de canvis puntuals d'entrega segons població i dia festiu; Aquesta vegada, concretament la setmana del 6 de gener, en comptes de canviar el dia a dimecres els que rebeu habitualment dijous i a dijous els que ho rebeu divendres, farem totes les entregues dijous segons us indiquem en les properes línies.

Pels que rebeu habitualment les vostres comandes dimarts, com que dilluns dia 26 és festiu, el dia d'entrega serà dimecres i l'horari aproximat serà:

de 8:00h a 12:00h aprox.: Maçanet de la Selva, Sils, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Viloví d'Onyar, Salt, Girona, Quart, Riudellots de la Selva, Campllong, Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella, Vidreres, Lloret de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls.

La recol·lecció i preparació de les comandes es farà dimarts i l'entrega serà dimecres... Les comandes s'hauran de realitzar abans de les 10h del matí de dimarts wink

Pels que rebeu habitualment les vostres comandes dijous o divendres, com que divendres dia 6 és festiu, el dia d'entrega serà dijous i horari aproximat serà:

de 7:00h a 11:00h aprox.: Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs, Barcelona, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Hospitalet de Llobregat.

d'11:00h a 13:00h aprox.: Masnou, Teià, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Alella, Tiana, Montgat, Cabrils, Vilassar de Mar, Cabrera, Argentona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Canet de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat

La recol·lecció i preparació de les comandes es farà dimecres i l'entrega serà dijous... Les comandes s'hauran de realitzar abans de les 10h del matí de dimecres wink

Pels que veniu directament, només recordar-vos el nostre horari:

Horari habitual: de dilluns a divendres de 10h a 13:30h i de 17h a 20h i dissabtes de 9h a 14h
Horari especial: dijous 5 de gener de 9h a 14h
Romandrà tancat: dilluns 26 de desembre i divendres 6 de gener

Des d'aquí us envio una forta abraçada... BONES FESTES! smiley