Espinacs Indian Style (4 racions)


700 g d'espinacs frescos
1 cullerada d'oli d'oliva
1 culleradeta de llavors de comí
1 culleradeta d'alls majados en morter
1 culleradeta de gingebre ratllat
1 ceba mitjana picada
1 tomàquet mitjà pelat i picat
1/2 culleradeta de comí en pols
50 ml de crema de civada o de soja
sal

Rentar bé les fulles d'espinacs i posar-les a coure en una cassola amb un dit d'aigua i a foc baix fins que estiguin tendres. Retirar, deixar entibiar i picar.
Escalfem l'oli en una paella, afegim el comí en gra i deixem crepitar. Saltegem amb l'all picada, el gingebre i la ceba fins que aquesta quedi ben daurada.
Incorporem el tomàquet i el comí en pols i guisem durant 5 minuts més.
Afegim els espinacs picats, rectifiquem de sal i deixem coure durant 5 minuts a foc mitjà.
Finalment afegim la crema i servim.

Una cosa que saber sobre ...
l'espinac! Ideals per a dietes en què es vulgui baixar de pes ja que són poc calòriques, riques en fibra i en aigua. És convenient evitar-les en casos de problemes renals o si hi ha deficiències de minerals com calci, ferro i magnesi ja que interfereixen en la seva absorció.

Tags: