Fonolls brasejats amb poma i romaní (4 racions)


3 fonolls
300ml de suc de poma
1 branca de romaní fresc
2 cullerades de tamari

Rentem els fonolls, els tallem a làmines i els posem en una cassola juntament amb la branca de romaní. Cobrim amb el suc de poma i portem al foc. Coure durant 20 minuts a partir de la bullida.
Destapar i deixar coure 5 minuts més. Afegir el tamari i deixar altres 5 minuts. Retirar i servir.

Una cosa que saber sobre ...
El fonoll: Tant les seves llavors com el bulb fresc són indicats per trastorns del sistema digestiu com inflor abdominal, mal de panxa, gasos. Afavoreix l'eliminació de líquids corporals, sent molt adequada en casos d'obesitat, malalties reumàtiques i cardíaques que s'associen amb l'acumulació d'aigua en el cos (colesterol, àcid úric, diabetis, cel · lulitis ...). Les infusions les poden prendre els nadons.

Tags: