NOSALTRES 


Company team

Miquel

Sóc fill de pagès i vaig fer formació professional agrària.

Als 18 anys, just acabar la meva formació, vaig incorporar-me en el món laboral com a pagès i fins els 26 anys vaig exercir el meu ofici a les Cinc Sènies de Mataró.

En 1999 vaig iniciar, junt amb la meva dona, el nostre propi projecte, a la finca Pla de Munt de Palafolls.

Al 2006, en plena gestació del nostre quart fill, Sílvia va patir d'hipersensibilitat química durant tot l'embaràs i això ens va portar a fer un canvi radical en les nostres vides. Va ser llavors quan vàrem ser conscients d'una realitat que fins el moment havíem ignorat al 100% i convençuts de que no volíem continuar contaminant, vàrem iniciar la reconversió cap a l'agricultura ecològica. 

Vam fer moltes recerques en busca d'informació i vam conèixer experiències d'altres petits productors que, tot i no semblar-se gaire a les magnituds de la nostra finca, van ser el motor per a la reconversió. Porto des de llavors aprenent dia rere dia i em meravella, em manté actiu i despert!

Company team

Sílvia

Just acabar l'EGB, amb 14 anys, vaig començar a treballar amb la meva mare al tèxtil fins els 19 anys.

Als 18 anys vaig conèixer a en Miquel i en poc més d'un any ens vam anar a viure junts. Va ser llavors quan, gràcies al seu suport econòmic, vaig reprendre els meus estudis durant 4 anys.

Va ser al 1999, estant embarassada de 7 mesos del nostre primer fill, quan vaig començar a combinar la criança i la feina de gestió, en el nostre propi projecte. El vam batejar amb el nom ancestral de la finca "Pla de Munt".

Al 2007, en plena reconversió a l'agricultura ecològica, vam haver d'adaptar-ho tot. El primer problema que ens vam trobar, va ser que les dimensions de la nostra finca, el nivell d'inversió (a base de crèdits), el tipus de mercat que coneixíem i un munt de dubtes que teníem respecte a la producció i comercialització, feia molt difícil el canvi, però, amb una mica d'ajuda econòmica i amb moltes ganes de portar a terme el nostre nou projecte, vam poder passar els dos primers anys, val a dir que no va ser fàcil, però ens va acabar portant a la venda directa. Un model transparent, sostenible i molt enriquidor!