QUI SOM?

Som una empresa familiar que es dedica a l'agricultura (quarta generació!) i que l'any 2007 va iniciar una reconversió cap a una agricultura ecològica, sostenible i transparent. La nostra aposta? Poder oferir directament al consumidor un producte que respecti tant l'entorn, com la salut de les persones, a un preu raonable.

El lliure mercat i la lluita per aconseguir el millor preu, a acabat en detriment del producte final i amb un munt d'oficis que fins fa pocs anys mantenia l'equilibri i diversitat. Potser ara és el moment de recuperar tot allò que, fins ara, ens hem deixat perdre!!!


ELS NOSTRES OBJECTIUS

Sostenibilitat i respecte pel medi ambient

T'has preguntat alguna vegada com és possible que avui dia els productes de tota la vida, facin un munt de quilòmetres abans d'arribar a les nostres mans?
Que cada dia que passa són més els additius i productes químics que contenen els aliments que consumim habitualment, o del fet de que no sabem si són productes modificats genèticament?
Que estem acabant amb l'herència de les futures generacions?

Recollim el que sembrem!

A qui beneficien les grans superfícies? amb les seves grans ofertes a costa dels productors i amb la conseqüent pèrdua de les petites explotacions agrícoles del nostre entorn... si desapareix el sector primari:
D'on vindrà el nostre menjar?
Quants quilòmetres haurà de fer?
Amb quines condicions sanitàries?
A quin preu l'haurem de pagar?

Val més prevenir que curar!!!

La nostra salut, pot anar lligada a la nostra manera de viure i d'alimentar-nos?
Com és possible que el nostre sistema immunològic cada vegada sigui més incapaç de fer la seva funció?
Com és que la sensació de plenitud i benestar que ens pot causar un aliment amb tota la seva naturalitat, cada vegada l'hem de disfressar més i més fins el punt de no reconèixer el seu sabor?
Són necessaris tants additius en els productes elaborats: colorants, potenciadors del sabor, estabilitzadors, espesseïdors, texturitzadors...?

Persones a prop de persones

Com és que s'ha perdut el coneixement més arrelat a la nostra cultura i territori, com ara les varietats del plantes de tota la vida i la seva època de consum?
No és més fàcil i més enriquidor, quan veus les coses de més a prop?


GRÀCIES PEL TEU INTERÈS!

 — Sílvia Porras, d'Horta ecològica Pla de Munt